Η εταιρεία Κάλλιστος Διακογεωργίου & Σια ΕΕ ιδρύθηκε το 1977 από τον Κάλλιστο Διακογεωργίου. Αποτελεί μια από τις πρώτες εταιρείες, στο νησί της Ρόδου που δραστηριοποιήθηκαν στο χώρο της κατασκευής. Έχει ασχοληθεί με ποικίλα ιδιωτικά έργα με κύριο γνώμονα πάντα τον άνθρωπο. Με την συνεχή μελέτη, σχεδίαση και υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων κατάφερε στην διάρκεια των χρόνων να προσαρμοστεί στις ταχέως αυξανόμενες και εξελισσόμενες ανάγκες και απαιτήσεις της σύγχρονης οικογένειας παραδίδοντας έργα που αποτελούν δείγματα υψηλής ποιότητας κατασκευής. Ύστερα από αδιάκοπες έρευνες αγοράς, συνεργαζόμαστε πάντα με τους καλύτερους προμηθευτές για την επιλογή υλικών υψηλής ποιότητας με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα και συνάμα λογικό κόστος, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Με αξιόλογους και πεπειραμένους συνεργάτες όπως πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες, δικηγόροι, τεχνικοί, σύμβουλοι και εκτιμητές ακινήτων στοχέυουμε στην πλήρης, ορθή, ανθρώπινη και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Ο νέος αιώνας βρίσκει την εταιρεία ανανεωμένη, πιο ώριμη με νέες ιδέες και φιλόδοξα σχέδια. Ενώ το 2006 με την είσοδο νέων δυναμικών στελέχων και την υιοθέτηση ακόμα πιο σύγχρονων μεθόδων κατασκευής αλλάζει η επωνυμία της σε Κάλλιστος & Βασίλης Διακογεωργίου ΟΕ. Με μεθοδολογία κατασκευής εναρμονισμένη με τις Οδηγίες της Ευρωπαικής Ένωσης και το σχετικό ελληνικό εσωτερικό δίκαιο συνδυάζουμε την υψηλή ποιότητα, την άριστη αρχιτεκτονική και την διαχρονική αισθητική επιλέγοντας πιστοποιημένα και σύγχρονα υλικά, ανθεκτικά στο χρόνο. Η προστασία του περιβάλλοντος και η προαγωγή του βιοτικού επιπέδου αποτελούν την βάση με την οποία σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τα έργα μας ώστε να εξυπηρετούν την ομαλή και αρμονική διαβίωση των ανθρώπων.

Με την πολυετή εμπειρία μας και με βαθύτατο σεβασμό απέναντι σε εσάς και τους κόπους σας για την απόκτηση κατοικίας που αποτελεί όνειρο ζωής, υποσχόμαστε να συνεχίσουμε ολόθερμα την προσπάθειά μας να προσφέρουμε ένα ποιοτικό τρόπο ζωής κάνοντας το όνειρο σας πραγματικότητα.

Γραφεία Ρόδου

 Το σπίτι σου, η ζωή σου!