Οι Κάλλιστος και Βασίλης Διακογεωργίου, με σεβασμό και αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προς τη Ροδίτικη κοινωνία, προέβησαν στη δωρεά ηλεκτροκαρδιογράφου 12 καναλιών στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου "Ανδρέας Παπανδρέου".

ΚΒ dwrea kardiografou 2

Ο παραπάνω εξοπλισμός είναι ολοκαίνουριος και θα παραδοθεί στο νοσοκομείο, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες σε γιατρούς και νοσηλευτές. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του, τον κάνει εύχρηστο, ενώ η τελευταίας τεχνολογίας οθόνη αφής, που είναι και αναδιπλούμενη, παρουσιάζει ευδιάκριτα το αποτέλεσμα με απόδοση 12 γραμμών, ταυτόχρονα.

Πλέον, χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας, τα δεδομένα και τα αποτελέσματα του ασθενή μεταφέρονται απευθείας στον υπολογιστή, δίνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία αυτόματης διάγνωσης. Καταγράφει αυτόματα έως και 122 είδη αρρυθμίας, καθώς και τα τελευταία 120 δευτερόλεπτα κυματομορφών, ανάμεσα στις αμέτρητες λειτουργίες του.

Η «Κ&Β Διακογεωργίου Κατασκευή και Πώληση Ακινήτων» εξήρε το έργο των ιατρών και των νοσηλευτών, κατανοώντας και ενισχύοντας τις προσπάθειες για ένα πλήρως εξοπλισμένο νοσοκομείο, που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των Δωδεκανήσων, ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές. Ο κύριος Κάλλιστος Διακογεωργίου δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ειδικά αυτή την περίοδο, η κάθε εταιρεία οφείλει να προσφέρει όσα μπορεί, στο μέτρο των προσωπικών της δυνατοτήτων, για να διευκολύνουμε το ιατρικό προσωπικό μας, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη, αλλά και τη συμπαράσταση μας για αυτούς που αγωνίζονται για την υγεία μας, καθημερινά.”

 Η Κ&Β Διακογεωργίου ελπίζει με αυτή τη δωρεά, να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλους που έχουν τη δυνατότητα να δείξουν έμπρακτα τη στήριξη τους στο ιατρικό προσωπικό, αλλά και τους ασθενείς της Ρόδου και των Δωδεκανήσων!